Samstag, 25. November 2017, 02:45 UTC+1

Sie sind nicht angemeldet.

  • Anmelden
  • Registrieren

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: NAS Forum. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

Juronius

Anfänger

Beiträge: 18

Wohnort: French / Picardie

21

Sonntag, 12. September 2010, 11:18

I will see my welds, you think a bad contact ?
I tried in off and on the board.
The debug mode is good but may be R28 is bad, i have difficulty welding.

Thank's hoping adapter R232 is not HS.

Juronius

Anfänger

Beiträge: 18

Wohnort: French / Picardie

22

Sonntag, 19. September 2010, 16:22

Testing cabletype 3
JTAG-IDCODE: 0x00000000 - not OK
Expected: 0x00526fa1
Bypass-test: 0x00000000 - not OK
Expected: 0xaaab5554

Testing cabletype 4
JTAG-IDCODE: 0xffffffff - not OK
Expected: 0x00526fa1
Bypass-test: 0xffffffff - not OK
Expected: 0xaaab5554

Error:
- No cable detected
- Testdevice not connected

Some errors detected!


I not understand, i don't know .
:comp01: I think my R232 adapter is HS ?(

Thank of your help.

HWguru

NAS2000-Team

Beiträge: 1 001

Wohnort: Wien

23

Montag, 20. September 2010, 09:50

Hmm :think:
But now you receive 0x00000000
this means that there is low voltage (=0) on TDI

Can you make a detailed description how you connected you adapter or make a photo?
I am sure you missed something.

HWguru
Leute ohne Laster haben oft wenige Tugenden...
NAS2000 2.3.2.IB.2.RS.1+Lüfterabschaltung+SSH+do_it+zusätzliche commandline tools+changed root password
1. suchen - lesen - Google - lesen - 1. Fragen gehören ins Forum, dann profitieren alle davon!

Juronius

Anfänger

Beiträge: 18

Wohnort: French / Picardie

24

Montag, 20. September 2010, 12:22

Thank you reassure me :worthy: , my adapter is not HS.



I change cable quality, i choice ethernet cable quality of lenght 10cm because my cable before is too long, too late and bad quality.

Unfortunately, i did not for full connections, i try when i have time :hmm: .



Merci -> Thank.

Juronius

Anfänger

Beiträge: 18

Wohnort: French / Picardie

25

Sonntag, 6. Februar 2011, 15:31

Hello, the connection with flashtool and USB adapter is OK.
I go compare boot in rom with redboot.bin and write boot.

I you give news.

Thank.

Juronius

Anfänger

Beiträge: 18

Wohnort: French / Picardie

26

Sonntag, 6. Februar 2011, 16:10

The write boot is successful.
I access the hard disk from USB.

but they JPAG pin contact with hard disk and beautiful black smoke is out.

My Sohonas is dead ;(

HWguru

NAS2000-Team

Beiträge: 1 001

Wohnort: Wien

27

Sonntag, 6. Februar 2011, 17:38

Oh, bad news :wacko:

What went wrong?
You said "write boot" was ok :huh:

HWguru
Leute ohne Laster haben oft wenige Tugenden...
NAS2000 2.3.2.IB.2.RS.1+Lüfterabschaltung+SSH+do_it+zusätzliche commandline tools+changed root password
1. suchen - lesen - Google - lesen - 1. Fragen gehören ins Forum, dann profitieren alle davon!

Juronius

Anfänger

Beiträge: 18

Wohnort: French / Picardie

28

Sonntag, 6. Februar 2011, 18:29

My welds was contact all contact with mass.
the power isn't working properly.